Kedai Dewasa | Vimax Malaysia | Minyak Lintah | Ubat Kuat | Candy B

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Vigrx Plus Malaysia | Vigrx Plus Original Malaysia | Vigrx Plus Pills Vigrx Plus Malaysia | Vigrx Plus Original Malaysia | Vigrx Plus Pills
5
Vigrx Plus Vigrx Plus Malaysia | Harga Vigrx Plus Original Malaysia | Vigrx Plus Pills Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian... Vigrx Plus Malaysia | Vigrx Plus Original Malaysia | Vigrx Plus Pills

Vigrx Plusvigrx plus malaysia

Vigrx Plus Malaysia | Harga Vigrx Plus Original Malaysia | Vigrx Plus Pills

Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu…
 
Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
Menambah Stamina Seks Anda.
Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!
 
Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.
 

Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.
 
Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.
 
Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.
 
Dengan kajian ini, kami menghasilkan, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.
 
Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.

Jangkamasa Perubahan Selepas Pengambilan Kesan Vigrx Plus Malaysia

Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Malaysia pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.
 
Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.
 
Bulan Ketiga: Sekarang bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.
 
Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus Original Malaysia, lebih bagus hasilnya.
 
Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus Original Malaysia mengikut sukatan yang disarankan.

Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus : Kebaikan Vigrx Plus Malaysia

Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
Menguatkan zakar
Membantu pengaliran darah dizakar.
Menambah hormon kelakian
Menambah stamina lelaki
 

Kandungan Herba Dalam Vigrx Plus Malaysia (vigrx plus ingredients)

 

Bioperine

Terbukti secara klinikal mampu membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik. Dalam bahasa mudah, Bioperine membantu suplemen lebih berkesan.
 

Damiana

– Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki.
 

Tribulus Terrestris

– Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ”Puncture Vine” atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.
 

Epimedium Sagittatum

– Juga dikenali sebagai “Horny Goat Weed”. Epimedium digunakan ribuan tahun dahulu dichina sebagai pengalak seks. Kajian sainstifik telah menemui icariin sebagai bahan aktif dalam Epimedium. Icariin terbukti mampu merawat masalah mati pucuk lelaki. Satu lagi kebaikkan Epimedium adalah ia mampu mengalak lebih banyak pengaliran darah pada zakar.
 

Ginkgo Biloba

– Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.
 

Panax Ginseng

– Dalam perubatan tradisional Cina, Panax ginseng menguatkan tenaga Yang, membantu melancarkan pengaliran darah, menambah bilangan darah, menguatkan badan, memulihkan tenaga dan 1001 lagi khasiat.
 

Saw Palmetto Berry

– dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.
 

Muira Puama Bark Extract

– Digunakan untuk mengembalikan kekuatan seksual lelaki dan menambah nafsu seksual lelaki. Kajian yang dijalankan menunjukkan 62% lelaki yang mengalami masalah seksual mendapat kebaikkan selepas mengambil Ekstrak Muira Pauma.
 

Catuaba Bark Extract

– Sejarahwan mengatakan herba ini mula terkenal di Brazil sebagai pengalak seks. Ia dikatakan sesiapa yang mengamalkannya akan mula mendapat mimpi basah dan diikuti dengan penambahan nafsu seksual.
 

Hawthorn Berry

– Hawthorn kaya dengan bioflavonoids, yang mana ia mampu melegakan arteri. Gabungan ini merupakan antioksidan yang kuat yang mampu meningkatkan perjalanan darah dan oksigen ke hati.

Dapatkan Vigrx Plus murah disini..dan pastinya Vigrx Plus Original Malaysia. Vigrx Plus Original With Authentic Code..Money back guarantee if not Original. Awas dengan Vigrx Plus Tiruan Fake. Vigrx Plus Fake tiada code dan bahaya.

Berminat Vigrx Plus Original Malaysia??

Nak Cuba Vigrx Plus in Malaysia??

Order Sekarang !!!

Vigrx Plus Original Malaysia

cara order

1)Langkah 1: Harga Vigrx Plus Malaysia | Vigrx Plus Original Malaysia Price | Vigrx Plus Harga

Rm280

Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

SMS/Whatapp DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk  Vigrx Plus Original,1 botol,RM280, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Sham B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Bayaran mengguna Card Credit atau Debit card

Boleh Klik Link Dibawah atau Gambar Dibawah

  1. https://app.senangpay.my/payment/152973802174

senangpay

 

5) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

Candy B Complex

 

Save

  • Razemi Rani

    April 28, 2017 #1 Author

    Vigrx plus awk ni 100%ori ke?? Isi warna coklat herba?

    Reply

Your email address will not be published.