Kedai Dewasa | Vimax Malaysia | Minyak Lintah | Ubat Kuat | Candy B

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Tongkat Ajimat Madura (TAM) | Tongkat Madura | Tongkat Azimat Madura Tongkat Ajimat Madura (TAM) | Tongkat Madura | Tongkat Azimat Madura
5
Tongkat Ajimat Madura Tongkat Ajimat Madura (TAM) | Harga Tongkat Madura | Tongkat Azimat Madura Tongkat Ajimat Madura (TAM) (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu... Tongkat Ajimat Madura (TAM) | Tongkat Madura | Tongkat Azimat Madura

Tongkat Ajimat Maduratongkat ajimat madura

Tongkat Ajimat Madura (TAM) | Harga Tongkat Madura | Tongkat Azimat Madura

Tongkat Ajimat Madura (TAM) (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia.

Tongkat Ajimat Madura Stick ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Tongkat Ajimat Madura stick ini amat sesuai bagi pasangan wanita yang kerap melakukan hubungan suami isteri.

Khasiat Tongkat Ajimat Madura Malaysia

 1. Tongkat Azimat Madura membantu memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri.
 2. Tongkat Azimat Madura membantu menyembuhkan penyakit keputihan.
 3. Tongkat Madura membantu menghilangkan bau busuk faraj.
 4. Tongkat Madura membantu melenyapkan rasa gatal difaraj.
 5. Tongkat Madura malaysia membantu mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.

 

Cara penggunaan Tongkat Ajimat Madura malaysia/ tongkat ajimat madura how to use

 1. Cuci tangan dan bahagian vagina terlebih dahulu.
 2. Pegang hujung tongkat ajimat madura ibu maemunah.
 3. Tenangkan diri dan masukkan perlahan-lahan lebih kurang 3/4 tongkat madura asli dalam vagina untuk 1-2 minit.
 4. Kemudian tarik tongkat madura asli dari vagina secara perlahan (setelah ditarik akan kelihatan banyak lendir -lendir yang melekat pada tongkat madura asli, itulah lendir yang kotor dan tidak bermanfaat).
 5. Boleh juga digunakan selama 30 minit hingga 1 jam sebelum hubungan seksual. Anda akan merasakan kemesraan luar biasa!!
 6. Jika tiba-tiba vagina berbau, dan anda dalam keadaan segera, gunakan tongkat ajimat madura ibu maemunah selama 15-30 saat.
 7. Selepas guna bilas dengan air hingga bersih, lap dan disimpan semula dalam bekas atau tempat yang kering (Tidak perlu dijemur).
 8. Bagi anda yang mengalami keputihan lakukan 2 kali sehari (pagi dan petang) dengan TAM yang sama sampai sembuh dan jika hanya untuk menjaga agar vagina kekal sihat dan rapat, lakukan seminggu sekali sahaja.

Kandungan Tongkat Ajimat Madura Asli :

Kapur, Manjakani, Pharameriae Cortex, Callae, Gausumae Folium dan 100% bahan-bahan semulajadi lain.

Perhatiantongkat ajimat madura bahaya digunakan oleh  wanita yang belom berkahwin, bahaya untuk wanita mengandung kerana mengandungi manjakani. Manjakani tidak digalakkan untuk wanita mengandung kerana boleh mengetatkan faraj sehingga anda sukar untuk bersalin.

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

TONGKAT AJIMAT MADURA
Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Dah tau khasiat tongkat ajimat dan cara guna tongkat ajimat madura asli ibu maemunah now kita tengok tongkat ajimat madura testimoni pilihan dia pula

Tongkat Ajimat Madura Testimoni

tongkat ajimat madura testimoni

Tongkat ajimat madura review

tongkat ajimat madura review

Testimoni Tongkat Ajimat Madura

tongkat ajimat madura asli

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Tongkat Ajimat Madura Asli/ tongkat ajimat madura price

Out Of Stock

Bleh Try

Vgrip

Jamu Kacip Malam

 

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
cimb
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
maybank
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Tongkat Ajimat Madura ,3 kotak,RM60, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Candy B Complex : Candy B Complex

Bella Formula Sinus Cure : Bella Formula Sinus Cure

Vigrx Plus

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.